HemBreakingSMHI snövarnar i fyra län

SMHI snövarnar i fyra län

Vintern är långt ifrån över. Idag varnar SMHI för att rejäla snöfall under mitten av veckan.

Snö, snö och mer snö. Trenden 2021 verkar vara att det ska dröja ett tag innan vi får njuta av barmark och torra vägbanor.

Idag på tisdagen kom SMHI med en ny klass 1-varning – som gäller snö i södra Sverige. På tisdagskvällen och under natten kommer det att börja snöa i Skåne och Blekinge. Sen kommer det att snöa precis hela onsdagen, enligt SMHI.

Det kan komma så mycket som en decimeter nysnö i Skåne, Blekinge, Halland och Kronoberg.

Det betyder att du som ska ut med bilen måste ta det extra försiktigt, eller kanske stanna hemma om du inte absolut måste ge dig ut. För dig som inte behöver ge dig ut kanske det är bra att ha snöskyffeln nära till hands.

RELATED ARTICLES

Populärt