HemBreakingFlera döda i kraftiga översvämningar – läget beskrivs som "extremt farligt"

Flera döda i kraftiga översvämningar – läget beskrivs som ”extremt farligt”

Efter kraftiga regn i Tyskland och Belgien har området nu drabbats av extrema översvämningar. Enligt tysk media saknas över 70 personer.

Belgien, Luxemburg och västra delar av Tyskland har under senaste dagarna drabbats av kraftiga mängder regn – som en direkt följd rapporterar tyska tidningen Bild på torsdagen att 19 personer dött, samtidigt som minst 70 personer saknas.

FOTO: David Young/dpa via AP via TT
FOTO: Christoph Reichwein/dpa via AP via TT

Samtidigt skriver brittiska Sky att 200 000 hushåll i Tyskland är utan elektricitet. I byn Schuld bei Adenau, som ligger mitt i det värst drabbade området, riskerar nu minst 25 hus att helt kollapsa i översvämningarna.

RELATED ARTICLES

Populärt