HemUtblickNytt tungt besked för Donald Trump

Nytt tungt besked för Donald Trump

Donald Trump har alltid gjort en stor grej av sina enorma rikedomar. Men nu knuffas expresidenten ner från Forbes prestigefyllda lista.

USA:s före detta president Donald Trump är inte längre en av USA:s 400 rikaste personer. Enligt tidningen Forbes, som sammanställer listan varje år, är det första gången på 25 år som Trump inte befinner sig på listan.

Enligt tidningen ska framför allt pandemin ha slagit hårt mot Trumps enorma förmögenhet. Men det största ”problemet” för Trump är att många andra på listan har blivit rikare. Pandemin och dess efterdyningar har slagit hårt mot fastighetsbranschen – alltså den bransch där Trump har det mesta av sina tillgångar.

Donald Trump har kvalat in på listan varje år sen 1996. Sin högsta placering nådde han 2003, då Trump hamnade på 71:a plats över USA:s rikaste.

Enligt Forbes är Donald Trump, som styrde USA mellan 2017-2021, idag värd 2,5 miljarder dollar, alltså knappt 22 miljarder kronor.

RELATED ARTICLES

Populärt