fbpx
UtblickKänd vaccinmotståndare har fått covid: "Brutal smärta"

Känd vaccinmotståndare har fått covid: ”Brutal smärta”

Det är inte lätt när det är svårt. Nu har den ökända vaccinmotståndaren Laura Loomer insjuknat i covid. I ett inlägg uppmanar hon sina följare att be för henne.

Florida-baserade Laura Loomer har under senaste åren gjort sig känd som en kontroversiell figur. Loomer, som tidigare har försökt göra karriär i det republikanska partiet i USA, har under året hävdat att vaccinet används för att kontrollera människor.

2020 gick Loomer till och med så långt att hon önskade att hon fick viruset.

”Jag hoppas att jag får covid så att jag kan bevisa för människor att jag haft matförgiftningar som varit allvarligare och mer livshotande än det här hajpade viruset”

Nu tyder allt på att hon fått sin önskan uppfylld. Men vid det här laget ångrar nog Loomer sina kaxiga ord. I ett inlägg på appen Telegram ber Laura Loomer sina 32 000 följare att ”be för henne” efter att hon insjuknat i viruset.

”Jag kan inte ens beskriva den brutala smärtan i kroppen och illamåendet som covid innebär. Jag har så mycket smärta”, skriver hon, enligt Metro UK.

Läs mer

Populärt